Onrustige huid na je twintigste?

Op een onrustige huid zit je nooit te wachten, maar helemaal frustrerend is het wanneer je de twintig gepasseerd bent.
De huid heeft soms een intensievere behandeling nodig om af te komen van die vervelende pukkeltjes, doffe, vermoeide huid of fijne lijntjes. Je kunt dan kiezen voor een chemische peeling.
  
MAAR WAT IS EEN CHEMISCHE PEELING?
Bij een chemische peeling wordt de huid behandeld met een hoge concentratie van een zuur, bijvoorbeeld melkzuur of glycolzuur. De hoogwaardige producten van Pascaud zorgen ervoor dat dode huidcellen makkelijker loslaten, hierdoor wordt een frissere en stralende huid zichtbaar.
 
✔️ littekens verminderen
✔️ zonschade of pigmentvlekken verminderen
✔️ acne verminderen
✔️ aanmaak van collageen en elastine stimuleren
 
Een chemische peeling bevat hogere concentraties zuren dan de peeling voor thuisgebruik of basis gezichtsbehandeling.
Wanneer je kiest voor een chemische peeling, zullen wij altijd vooraf een intake gesprek en behandelplan met je opstellen.
 
WAT HOUDT DE BEHANDELING IN?
Het is een complete gezichtsbehandeling waarbij we gebruik maken van een AHA of BHA peeling van Pascaud. Een prachtige peeling om je huid totaal te vernieuwen.
Wil je gaan voor het beste resultaat, dan is een kuur van 4 behandelingen aan te raden. Wanneer je kiest voor een kuur gaan we jouw huid in 28 dagen vernieuwen, iedere week één behandeling en gaan we de peeling opbouwen naar hogere percentages.
 
Twijfel je of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Plan een afspraak voor een intake gesprek, geheel vrijblijvend en vol met informatie.

Deel dit bericht via

Recente berichten