Droge, vochtarme huid verbeteren

Iedereen heeft wel eens last van een droge huid. De huid vertoont schilfertjes, droogtelijntjes, heeft rode plekken en voelt trekkerig aan; een droge huid kan je een paar jaar ouder laten lijken. Gelukkig kunnen wij hier veel aan doen, wel is het belangrijk om eerst de oorzaak te achterhalen en bij Sense for Beauty helpen wij je hier graag bij!

Hoe kun je je huid verbeteren?

Bij een droge en/of vochtarme huid is het belangrijkste er voor te zorgen dat je huidbarrière weer sterk en gezond wordt. De huidbarrière is verstoord en Sense for Beauty biedt hiervoor de oplossing.

Voorafgaand aan jouw behandeling bepalen we samen op basis van een huidanalyse wat voor jou het meest geschikte behandelplan is. We zullen vervolgens een keuze maken uit één van onze behandelmethodes.

Tevens is de samenwerking met thuisverzorging van belang om de huidbarrière in goede gezondheid te brengen voor een optimaal resultaat.

Veelgestelde vragen over een droge huid

De huidbarrière is als het ware jouw beschermlaagje van de huid. Wanneer deze verstoord is kan vocht uit de huid snel verdampen en irriterende stoffen en bacteriën makkelijk de huid binnen dringen om daar ontstekingsverschijnselen te veroorzaken. Je huid kan gaan jeuken, wordt rood en/of vlekkerig en er ontstaan schilfertjes.

Nee, scrubben is niet de oplossing! Hoe verleidelijk een scrub ook mag klinken; heb je een zeer droge huid vermijd dit product dan. Het kan een al aangetaste huidbarrière namelijk nog verder beschadigen. 

Het grote verschil tussen deze twee huidsoorten is een droge huid heeft tekort aan vet/talg en een vochtarme huid heeft een tekort aan vocht. 

Een droge huid heeft een dunne structuur en zeer fijne poriën. Daarnaast heeft een droge huid vaak een doffe uitstraling en voelt direct trekkerig aan na een wasbeurt.

Een vochtarme huid heeft constant behoefte aan hydratatie en is voornamelijk te herkennen aan fijne lijntjes, schilfers en een trekkerig gevoel.

Behandeling prijzen

 • Pascaud DNA Treatment €115,00

  Een luxe en ontspannende gezichtsbehandeling. De DNA Treatment ondersteunt de vernieuwing en het opnieuw leven inblazen van de huid. Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor ieder huidtype, met in het bijzonder de oudere, gestreste, droge en vermoeide huid.

 • Pascaud Soothing & Calming Treatment €115,00

  Een sterk hydraterende en kalmerende behandeling met werkzame stoffen zoals Hyaluronzuur. Deze behandeling hydrateert de huid intensief en zorgt voor een optimale huidconditie.

 • Skeyndor Eternal Treatment €90,00

  Deze intensief regenererende behandeling biedt een buitengewoon verjongend effect en stelt huidveroudering uit. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen.

 • Skeyndor Power Hyaluronic Treatment €81,50

  Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.

 • Skeyndor Power C+ Treatment €73,00

  Een behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaal. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.

Afspraak maken?

Een afspraak maken bij Sense for Beauty kan zowel online als telefonisch. Voor het maken van een online afspraak verwijzen we je graag door naar ons online boekingssysteem. Wil je meer informatie alvorens het inplannen van een afspraak? Aarzel dan niet om ons te bellen. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd en specialist voor jouw behandeling inplannen.