Gelnagels

Verzorgde nagels zijn een must! Ze laten je handen er zoveel mooier uitzien. Maar wat als jouw nagels van nature niet zo mooi zijn? Bijvoorbeeld omdat ze heel broos zijn of snel inscheuren. Dan kunnen gelnagels een uitkomst voor je zijn.

Wat houden gelnagels in?

Gelnagels worden gezet met polymeerhars, een stroperige substantie die uithardt onder de UV-lamp. Wens je verlenging van je eigen nagel? Dan wordt er gewerkt met zogenaamde tips, deze worden op je nagels geplakt en daarna bijgevijld.

Gelnagels zetten gebeurd in verschillende fases. We beginnen met een basislaag, gevolgd door een bouwlaag, nog twee kleurlagen en uiteindelijk een beschermende toplaag. Tussen de lagen door worden de gelnagels steeds uitgehard onder de UV-lamp.

Wat zijn de voordelen van gelnagels?

Gelnagels prijzen

  • Nieuwe set gelnagels €66,00
  • Opvullen gelnagels €51,50

Afspraak maken?

Een afspraak maken bij Sense for Beauty kan zowel online als telefonisch. Voor het maken van een online afspraak verwijzen we je graag door naar ons online boekingssysteem. Wil je meer informatie alvorens het inplannen van een afspraak? Aarzel dan niet om ons te bellen. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd en specialist voor jouw behandeling inplannen.