Make-up advies

Je gezicht kun je laten stralen met de juiste make-up, maar kies jij altijd de goede kleuren uit? Maak jij je ook al heel lang op dezelfde manier op? En vraag je jezelf wel eens af of je je nog mooier kunt opmaken? Dan kunnen wij je zeker helpen met een make-up advies op maat!

Wat houdt een advies in?

Onze make-up specialistes geven een advies wat echt helemaal op jou is afgestemd. Als je een make-up advies sessie reserveert, gaan we 1 op 1 aan de slag. Dus volledig privé en aangepast op jouw wensen!

Als eerste gaan we samen kijken welke make-up producten je reeds bezit. Daarna willen wij graag van jou weten hoe je jezelf opmaakt en wat je het mooiste en minder mooiste vindt aan jezelf. Dan kijken we samen naar de punten die je het beste kan benadrukken en welke punten je het beste zou kunnen camoufleren.

Tijdens het make-up advies word je opgemaakt door een van onze ervaren make-up specialistes. Hiervoor zullen wij werken met een 10 stappen plan voor een perfecte dag make-up. Tijdens ons advies zal je veel nieuwe tips & tricks ontdekken, leggen wij je graag uit hoe je de make-up producten op de juiste manier gebruikt. Wij zijn ervan overtuigd dat je veel zal leren!

Waarom make-up advies?

Komen deze vragen je bekend voor? Dan hebben wij van Sense for Beauty de juiste oplossing voor jou!

1-op-1 make-up advies! Het is natuurlijk ook erg leuk om cadeau te geven of om samen met een vriendin te komen.

Make-up advies prijzen

  • Make-up advies 1 op 1 €55,00

    10 stappen plan voor een perfecte dag make-up. Duur 60 minuten.

  • Dag make-up €35,00

Plan een make-up advies

Hartstikke leuk als je hebt besloten om een make-up advies in te plannen. Voor het maken van een afspraak verwijzen we je graag door naar ons online boekingssysteem. Wil je meer informatie alvorens het inplannen van een make-up advies afspraak? Aarzel dan niet om ons te bellen.