Afslanken en Verstevigen

Heb je last van huidverslapping, oedeem of plaatselijke vetophoping? En wil je daar graag iets aan doen zonder dat je een chirurgische ingreep hoef te ondergaan? Dan is de Pascaud Contour de absolute oplossing! Met de Pascaud Contour breng je de contouren weer terug in jouw lichaam.

Wat houdt Pascaud Contour in?

Sense for Beauty is als een van de eerste tien salons in Europa uniek met dit apparaat. De Pascaud Contour heeft vier technieken o.a. soft laser, led, radiofrequentie en mechanische bindweefselmassage (vacussage). Doordat deze vier technieken samenwerken in één behandeling versterken zij elkaars werking en zorgen voor perfecte resultaten.

Met de contour behandeling wordt het vetafbraakproces gestimuleerd waardoor je centimeters in omtrek verliest en je huid verstevigd wordt. Tevens is de Pascaud Contour uitgeroepen tot de ‘Professional Beauty Product of the Year Award’.

Waarom Pascaud Contour?

Behandeling prijzen

De behandeling is gericht op de contouring en versteviging van het lichaam, aanpak van cellulite, vet- en vochtophopingen. De behandeling kan worden toegepast op de volgende zones: buik, benen, billen en achterzijde benen, armen of love handles en taille.

  • Pascaud Contour Body €99,00

    Eenmalige behandeling van één van de bovengenoemde zones.

  • Pascaud Contour Body kuur €990,00

    Een kuur bestaat uit tien behandelingen, vijf weken lang en twee behandelingen per week. Bij tien behandelingen ontvang je de elfde onderhoudsbehandeling cadeau.

Afspraak maken?

Een afspraak maken bij Sense for Beauty kan zowel online als telefonisch. Voor het maken van een online afspraak verwijzen we je graag door naar ons online boekingssysteem. Wil je meer informatie alvorens het inplannen van een afspraak? Aarzel dan niet om ons te bellen. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd en specialist voor jouw behandeling inplannen.