Fijne lijntjes en rimpels verminderen

Als je huid verouderd zijn rimpels een natuurlijk verschijnsel. Een rimpel wordt omschreven als een blijvende of tijdelijke vouw in het huidoppervlak. Rimpels ontstaan dus bij huidveroudering, waarbij zowel erfelijke aanleg als uitwendige factoren een rol spelen. Het is bekend dat we zelf invloed hebben op de conditie van onze huid. Bepalend hierbij zijn vooral een ongezonde levensstijl en voeding, die het ontstaan van rimpels kunnen stimuleren.

Hoe kan je lijntjes en rimpels tegengaan?

Een lijntje of een rimpel wordt omschreven als een blijvende of tijdelijke vouw in het huidoppervlak welke we op verschillende manieren kunnen behandelen.

Bij Sense for Beauty maken we gebruik van twee professionele huidverbeteringsmerken die beide verschillende oplossingen bieden voor dit probleem, Pascaud & Skeyndor.

Afhankelijk van jouw huid en wensen geven wij ons advies en maken we samen met jou een keuze uit de mogelijke behandelingen.

Veelgestelde vragen over lijntjes en rimpels

Rimpels zijn er in verschillende soorten en maten; fijne lijntjes, fronsrimpels, lachrimpels, plooien, diepe groeven. Ze worden onderverdeeld in statische en dynamische rimpels. Het verschil is dat dynamische rimpels alleen zichtbaar zijn tijdens mimische bewegingen van het gezicht, welke al zichtbaar kunnen zijn op jonge leeftijd.

Statische rimpels zijn daarentegen altijd zichtbaar in de huid, ook al is er geen beweging in de mimiek. Ze ontstaan door afname van collageen en elastine en door toegenomen activiteit van een mimische spier. Hoe ouder de persoon is, hoe meer statische rimpels er in de huid zichtbaar zijn.

Om rimpels te voorkomen is een gezonde levensstijl een must. Roken, het drinken van alcohol en zonlicht kunnen de vorming van rimpels verergeren. Het is daarom altijd belangrijk om u goed tegen uv-straling te beschermen. Ook een goede dag- en nacht creme kan helpen om je rimpels in zekere mate te voorkomen. Rimpels tegengaan doe je dan ook door dagelijks gezond te leven.

De juiste huidverzorging heeft een directe invloed op de conditie van de huid en daarmee dus ook het ontstaan van rimpels. Het gebruik van verkeerde producten kan er zelfs aan bijdragen dat de huid sneller verouderd.

Een crème heeft als belangrijkste doel het beschermen en voeden van de huid. ’s Nachts is de herstellende fase. De huid gaat zichzelf vernieuwen en afvalstoffen worden verwijderd en afgevoerd. Gedurende de dag is het belangrijk de huid te beschermen, bijvoorbeeld tegen uv-straling, luchtvervuiling en de verwarming of airco.

Bij Sense for Beauty werken wij met twee professionele huidverbeteringsmerken, namelijk Skeyndor en Pascaud. Beiden bieden een scala aan hoogwaardige producten met bewezen werkzame ingrediënten.

Behandeling prijzen

 • Pascaud Contour Face €165,00

  De nieuwste techniek op het gebied van huidverbetering welke zorgt voor het verstrakken van de kaaklijn, het meer zichtbaar maken van de jukbeenderen, het verminderen van een onderkin en het verstrakken van de hals. Door middel van 4 technieken (vacuüm, radiofrequentie, softlaser en led) wordt je huid van binnenuit versterkt, voor een mooi en langdurig resultaat.

 • Passage Massage €115,00

  Een complete gezichtsbehandeling met een zeer intensieve bindweefselmassage gericht op het herstelvermogen van de huid. Deze massage zorgt ervoor dat littekens en rimpels minder zichtbaar worden. De massage maakt de huid steviger en jonger en is geschikt voor iedereen die iets wilt doen aan huidverbetering.

 • Pascaud DNA Treatment €115,00

  Een luxe en ontspannende anti-aging gezichtsbehandeling. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van DNA Marmagel pads bestaande uit gevriesdroogde algen biomatrix. De DNA Treatment ondersteunt de vernieuwing en het opnieuw leven inblazen van de huid. Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor ieder huidtype, met in het bijzonder de oudere, gestreste, droge en vermoeide huid.

 • Skeyndor Timeless Prodigy Treatment €150,00

  Ontdek de ulta anti-aging kracht van de Timeless Prodigy treatment en laat je huid stralen als nooit tevoren. Deze exclusieve behandeling is geïnspireerd op de meest verfijnde beauty technieken voor een gezichtsbehandeling met wonderbaarlijk resultaat en ultieme ontspanning.

 • Skeyndor Mesosience €103,00

  Mesoscience is de nieuwste ontwikkeling in mesotherapie waarbij actieve werkstoffen de huid worden ingesluisd met apparatuur. Hierdoor wordt het natuurlijke collageen van binnenuit weer aangevuld. Deze zeer vriendelijke methode, die werkt zonder naalden, is zeer succesvol bij problemen zoals; rimpels en verlies van stevigheid.

 • Skeyndor Corrective Treatment €103,00

  Een uitermate doeltreffende antirimpel behandeling die diepe rimpels en tevens mimische lijntjes egaliseert. De peelende, huidopvullende en spierontspannende bestanddelen maken de huid glad, zacht, egaal en jeugdig.

 • Skeyndor Global Lift Treatment €90,00

  Een behandeling voor de rijpe huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaakcontour en hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht.

 • Skeyndor Eternal Treatment €90,00

  Deze intensief regenererende behandeling biedt een buitengewoon verjongend effect en stelt huidveroudering uit. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen.

 • Skeyndor Power Retinol Treatment €81,50

  Deze egaliserende behandeling op basis van pure retinol is een weldaad voor iedereen die huidveroudering, veroorzaakt door leeftijd of blootstelling aan de zon, wil bestrijden. Pure retinol herstelt en verstevigt de huid en egaliseert direct het huidoppervlak. Kleine littekens en huidvlekjes worden minder zichtbaar.

Afspraak maken?

Een afspraak maken bij Sense for Beauty kan zowel online als telefonisch. Voor het maken van een online afspraak verwijzen we je graag door naar ons online boekingssysteem. Wil je meer informatie alvorens het inplannen van een afspraak? Aarzel dan niet om ons te bellen. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd en specialist voor jouw behandeling inplannen.