Manicure

Door invloeden van buitenaf kunnen je handen droog zijn en je nagels in een minder goede conditie. De ideale verzorging voor je handen en natuurlijke nagels is een manicure behandeling, want hierna zijn jouw handen en nagels weer in perfecte conditie.

Wat houdt een manicure behandeling in?

Een manicure behandeling is veel meer dan alleen het vijlen van de nagels. Het is een complete verzorging voor de handen en nagels.

De handen worden eerst in een lauwwarm handbadje geweekt. Zo worden de nagelriemen zacht en kunnen wij de nagelriemen makkelijk terugduwen en worden losse velletjes op de nagelplaat verwijderd. Je nagels worden in jouw favoriete vorm op gelijke lengte gevijld.

We sluiten de behandeling af met een fijne handmassage met een heerlijk geurende olie of handcrème.

Manicure behandeling prijzen

 • Manicure behandeling €31,50

  Een verzorgende behandeling van je handen en nagels afsluitend met een fijne handmassage.

 • Paraffine pakking €10,00

  Breid je manicure behandeling uit met een extra hydraterende paraffine pakking tegen droge handen.

 • Nagels vijlen en lakken €19,50
 • Shellac €32,50

  De ideale oplossing wanneer je afgebladderde nagellak zat bent en je niet zit te wachten op een lange droogtijd. Shellac is een semipermanente lak die wordt aangebracht als een normale nagellak, waarbij de lak van gel direct onder de uv-lamp wordt uitgehard. Je bent met shellac verzekerd van lak die ten minste twee weken lang niet afbladdert of beschadigd.

 • Shellac incl. verwijderen oude lak €37,50

Afspraak maken?

Een afspraak maken bij Sense for Beauty kan zowel online als telefonisch. Voor het maken van een online afspraak verwijzen we je graag door naar ons online boekingssysteem. Wil je meer informatie alvorens het inplannen van een afspraak? Aarzel dan niet om ons te bellen. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd en specialist voor jouw behandeling inplannen.