Pedicure

Voor een professionele pedicure behandeling ben je bij Sense for Beauty aan het juiste adres. Je voeten hebben veel te verduren en worden (soms) gestopt in de meest onmogelijke schoenen. Ze krijgen vaak te weinig aandacht en daarom is het juist belangrijk om je voeten goed te laten verzorgen.

Wat houdt een pedicure behandeling in?

Wanneer je je voeten niet goed verzorgd kun je klachten krijgen zoals; pijnlijke voeten en problemen aan de tenen. Ook voor een actieve sporter of personen met een zwaar beroep is het aan te raden om daarom met regelmaat naar de pedicure te gaan.

Een pedicure behandeling bij Sense for Beauty voelt heerlijk aan en je voeten krijgen een verzorgde en frisse uitstraling. De teennagels worden geknipt en gefreesd, het eelt wordt verwijderd en ook likdoorns en/of ingegroeide teennagels kunnen wij verhelpen.

Wij kunnen jouw voeten de juiste behandeling geven die ze nodig hebben, en daarnaast zullen wij ook uitgebreid advies geven hoe je zelf je voeten het beste kunt verzorgen.

Pedicure behandeling prijzen

  • Pedicure behandeling - 30 min €36,00
  • Pedicure behandeling - 45 min €42,00
  • Pedicure behandeling - 60 min €51,00
  • Nagels lakken €10,00
  • Gellaag op tenen €28,50

Afspraak maken?

Een afspraak maken bij Sense for Beauty kan zowel online als telefonisch. Voor het maken van een online afspraak verwijzen we je graag door naar ons online boekingssysteem. Wil je meer informatie alvorens het inplannen van een afspraak? Aarzel dan niet om ons te bellen. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd en specialist voor jouw behandeling inplannen.