Ontspanning

Samen genieten van een heerlijke massage? En wil je lichaam en geest even goed tot rust laten komen? Een massage heeft meer voordelen dan alleen ontspanning. Zo heeft een massage een positieve werking op je algehele gezondheid, je spieren komen tot rust en je ontsnapt even uit de dagelijkse beslommeringen.

Wat houdt hotstone massage in?

De massage bestaat voornamelijk uit lange, rustige en cirkelvormige strijkbewegingen. Door de combinatie van warmte en beweging kunnen we nog dieper in het spierweefsel komen wat de behandeling veel effectiever maakt. Een hotstone massage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.

Waarom hotstone massage?

Behandeling prijzen

 • Hotstone massage 30 minuten €35,00

  Massage van rug, nek en schouders

 • Hotstone massage 60 minuten €60,00

  Massage van rug, nek, schouders, benen en armen.

 • Bindweefsel massage rug €35,00

  Massage voor betere doorbloeding, opheffen van blokkades en huidversteviging

 • Complete lichaamsmassage €60,00

  Klassieke massage van het gehele lichaam 60 minuten

 • Rug, nek en schouder massage €30,00

  Klassieke massage van rug, nek en schouders 30 minuten

Afspraak maken?

Een afspraak maken bij Sense for Beauty kan zowel online als telefonisch. Voor het maken van een online afspraak verwijzen we je graag door naar ons online boekingssysteem. Wil je meer informatie alvorens het inplannen van een afspraak? Aarzel dan niet om ons te bellen. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd en specialist voor jouw massage inplannen.