Eyeliner

Met een eyeliner versterk je de schoonheid van jouw ogen. Vermijd dagelijkse struggles en wees altijd verzekerd van perfecte make-up. Dankzij semi-permanente make-up voor de eyeliner heb je geen last meer van ongelijke of uitgelopen make-up. De eyeliner geeft een natuurlijke look, omdat er ook tussen de wimperhaartjes wordt gepigmenteerd. Van een fijn lijntje tussen de wimpers tot een brede eyeliner met prachtige wing, het behoort allemaal tot de mogelijkheden van Sense for Beauty.

Wat houdt PMU eyeliner in?

Tijdens de behandeling beginnen we eerst met het bespreken van jouw wensen. Welke permanente eyeliner past het beste bij jou? Welke tinten hebben jouw voorkeur?

Daarna tekenen we eerst de eyeliner voor zodat jij een goed idee krijgt van het uiteindelijke resultaat. Ben jij helemaal tevreden met het voorstel? Dan gaan wij beginnen met de behandeling van de eyeliner. Wij zetten met uiterste precisie de eyeliner op jouw ooglid.

Veelgestelde vragen over PMU eyeliner

Het eerste bezoek duurt ongeveer 2 uur. De nabehandeling binnen 6 weken duurt ongeveer 1,5 uur. Het is belangrijk om voor de behandeling de tijd te nemen, het is tenslotte jouw gezicht en wij doen er alles aan om een goed eindresultaat te behalen.

Bij de PMU behandeling wordt met een flinterdunne naaldmodule huidvriendelijke pigmentstoffen ingebracht in de middelste huidlaag, de lederhuid. Ondanks dat dit regelmatig wordt vergeleken met tatoeages, is er een duidelijk verschil tussen beiden. Bij een tatoeage wordt de inkt in het onderhuidse huidlaag geplaatst en is dus écht permanent. De pigmenten die bij permanente make-up worden gebruikt worden daarentegen hoger in de huidlaag geplaatst. Hierdoor heeft PMU een minder permanent karakter dan het woord permanent doet vermoeden. PMU blijft circa 2 tot 4 jaar zichtbaar en wordt hierdoor steeds vaker semi-permanente make-up genoemd.

Permanente make-up is geen vervanging van de avond make-up, maar een toevoeging van jouw persoonlijke schoonheid: het helpt de sterke punten in het gezicht op een natuurlijke wijze te versterken. Als je naar bed gaat moet het er op een natuurlijke wijze uit zien. Je kunt dus altijd nog extra make-up aanbrengen voor een avondje uit.

Permanent make-up eyeliner prijzen

  • Dubbele eyeliner €325,00
  • Boven eyeliner €230,00
  • Onder eyeliner €175,00
  • Eyeliner touch-up binnen 12 maanden €95,00
  • Eyeliner touch-up binnen 24 maanden €150,00
  • Eyeliner touch-up binnen 36 maanden €210,00

Plan een intakegesprek

Ben je geïnteresseerd in de behandeling? Voor het maken van een intakegesprek verwijzen we je graag door naar ons online boekingssysteem. Wil je meer informatie alvorens het inplannen van een intakegesprek? Aarzel dan niet om ons te bellen.