Bruidsmake-up

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! En op deze bijzondere dag wil je natuurlijk stralen. Want trouwen is voor iedereen een van de mooiste momenten in haar of zijn leven. Sense for Beauty helpt je graag om jou de stralende bruid en/of bruidegom te laten zijn die je wilt zijn. Geen gehaast op jullie trouwdag is ons streven voor het realiseren van de perfecte bruidsmake-up. Dit is tevens de reden dat wij de bruidsmake-up inplannen over minimaal twee sessies.

Wat houdt bruidsmake-up bij Sense for Beauty in?

Sessie 1 – Proefmake-up
De proefmake-up sessie in onze salon vindt ongeveer 2 tot 8 weken voor de bruiloft plaats. Tijdens deze sessie nemen wij eerst alle tijd om elkaar beter te leren kennen en om vervolgens jouw wensen door te spreken.

Dan volgt er een generale repetitie van hoe wij ook te werk zullen gaan op jullie trouwdag. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Jouw wensen samen met onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat jij precies de stralende bruid bent die je wilt zijn op jullie trouwdag. We veranderen de make-up net zo lang tot je 100% tevreden bent.

Sessie 2 – De trouwdag
Tijdens de sessie op de trouwdag zelf, komen wij aan huis of op locatie. Wij zorgen dat we ruim op tijd aanwezig zijn.

Voordat we gaan beginnen checken we of je nog steeds tevreden bent met de tijdens de proef sessie bepaalde look en pas daarna gaan we aan de slag. Jij kunt je ontspannen want wij zorgen ervoor dat je op tijd klaar bent!

Bruidsmake-up prijzen

  • Bruidsmake-up va. €155,-

    Sessie 1 – Proefmake-up in de salon

    Sessie 2 – De trouwdag aan huis of op locatie (buiten een straal van 5 km komt er voor €0,20 per km bij).

Geïnteresseerd in bruidsmake-up?

Wil je jouw bruidmake-up overlaten aan Sense for Beauty maar heb je nog vragen of wil je jouw ideeën liever even bespreken​? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je alles over de mogelijkheden en wij denken graag met je mee!

Uiteraard is het ook mogelijk om de make-up van uw bruismeisjes, getuigen en andere gasten te laten verzorgen. Vergeet ook de bruidegom niet, ook hij wilt stralen op deze bijzondere dag.