Ombré powder brows

Ombré powder brows is een zeer populaire vorm van PMU en staat tevens bekend als de poeder techniek. Bij deze techniek worden je wenkbrauwen voller en superstrak gemaakt. Je kunt ze natuurlijk zelf tekenen, maar hoe fijn is het als je met deze prachtige brows wakker wordt?

Wat houdt Ombré powder brows in?

Bij powder brows worden er op subtiele wijze duizenden kleine puntjes in de huid gepigmenteerd, waarbij de kleur en de gedefinieerde vorm langzaam worden opgebouwd. De aanzet van de wenkbrauwen wordt licht ingeschaduwd en geleidelijk donkerder naar het staartje van de wenkbrauw toe.

Powder brows is, net als microblading, een techniek die wordt uitgevoerd met gebruik van semi-permanente make-up. Bij deze techniek worden de wenkbrauwen gezet met gecertificeerde, natuurlijke pigmenten en blijven gemiddeld 1 tot 3 jaar zitten.

Waarom Ombré powder brows?

Ombré powder brows prijzen

De tarieven voor nieuwe permanente make-up is inclusief één nabehandeling. Voor alle behandelingen geldt dat het totaal bedrag bij de eerste afspraak moet worden voldaan.

  • Ombre powder brows €350,00

    Volledige ombré behandeling inclusief nabehandeling binnen 6 weken.

  • Ombre touch-up binnen 12 maanden €95,00
  • Ombre touch-up binnen 24 maanden €150,00
  • Ombre touch-up binnen 36 maanden €210,00

Plan een intakegesprek

Ben je geïnteresseerd in de behandeling? Voor het maken van een intakegesprek verwijzen we je graag door naar ons online boekingssysteem. Wil je meer informatie alvorens het inplannen van een intakegesprek? Aarzel dan niet om ons te bellen.